photo

Prekrasna kuća za uživanje u obliku piramide

U brdovitom predelu Islanda nalazi se ekološka kuća jedinstvenog izgleda, savršena za uživanje i posmatranje prirodnih lepota Severa.

photo

TOP 5: Nameštaj koji maksimalno štedi prostor

Skup životni prostor u velikim gradovima naveo je stanare da se sele u manje i fleksibilnije stanove, a dizajnere da osmisle nameštaj koji će na najbolji način iskoristiti svaki svaki metar poda, zidova, pa čak i plafona.

 

Video

Solarni sistem za svako domaćinstvo

Ako već duže vreme razmišljate o korišćenju solarne energije u svom domaćinstvu, ali tragate za izuzetno jednostavnim sistemom koji ne zahteva velike radove, troškove i brojne radnike,  Smartflower POP idealno je rešenje za vas.  

photo, video

Inovativni rotirajući suncobrani

Atraktivna i gotovo skulpturalna kolekcija OM donela je revoluciju u dizajn suncobrana koji se sada zahvaljujući španskoj firmi Calma u potpunosti prilagođavaju trenutnim potrebama i svakom prostoru.

Posetite danas

 • Izložba 15 godina Nagrade

  Od 8. jula do 29. avgusta

  Legat Čolaković 

 • Izložba Dva sveta

  Do 23. jula

  Galerija Podroom

 • Izložba Dva sveta

  Od 30. juna do 23. jula

  Galerija Podroom

 • Izložba Granice

  Od 30. juna do 23. jula

  Galerija Artget

 • Fastival Dani orgulja

  Od 30. juna do 7. jula

  Više lokacija u Beogradu 

 • Izložba Stanje hibernacije

  Od 29. juna do 29. avgusta

  Salon Muzeja savremene umetnosti

 • Izložba Vladimira i Milice Perić

  Od 23. juna do 5. jula

  Galerija o3one

photo

Ledeni frape od banana

Ako želite da se osvežite i pri tom uradite nešto dobro za vaše telo, banane će biti savršen izbor za hladan letnji dezert. Predstavljamo jednostavan recept za savršeno kremasto osveženje od banana i sladoleda od čokolade.

Video

Prvi minibus bez vozača

Američka kompanija Local Motors napravila je potpuno autonomni električni minibus za prevoz 12 osoba, a kompanija će preuzeti potpuno odgovornost za eventualne incidente koji bi izazvao Olli.

Photo

BIG BERRY mobilne kuće osvajaju region (3 MODELA, DETALJAN PLAN)

Predstavljamo vam tri tipa BIG BERRY mobilnih kuća koje možete postaviti gde god poželite i uživati na svom omiljenom mestu u udobnim, kompletno opremljenim i vrhunski dizajniranim kućicama tokom odmora ili slobodnog vremena.

Photo, Video

50 najboljih restorana sveta za 2016.

Italijanski restoran Osteria Francescana nasledio je na tronu španski El Celler de Can Roca kao najbolji restoran na svetu na ovogodišnjem izboru World's 50 Best Restaurants Awards.