photo

Najusamljenija kuća na svetu

Na 40 metara visokom stubu od krečnjaka, okružena Kavkaskim planinama, nalazi se impresivan dom monaha Maksima Kavtaradže, koji već godinama fascinira svet, a ni vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim.

photo

Šta način na koji nameštate jastučiće govori o vašem tipu ličnosti

Jeste li se nekad zapitali koliko puta nedeljno morate da nameštate jastučiće? Ovaj posao ne mora da vas frustrira, jer vam predlažemo nekoliko zabavnih načina da to uradite i otkrijete koji ste tip ličnosti.

Photo, VIDEO

Zeleni krovovi od Čikaga do Beograda

Trend postavljanja zelenih krovova raste širom sveta, a Urbanscape® polako postaje jedno od najpopularnijih rešenja zbog brojnih prednosti koje nudi. Pogledajte i zašto.

Photo, Video

Kako kreirati zdravu i inspirativnu kućnu atmosferu za dete

Početak nove školske godine idealan je trenutak da uradite nešto za svoje mališane i olakšate im novi početak, a jedan od najboljih načina da to i postignete je da im obezbedite prijatnu atmosferu u domu svakog dana. Pogledajte i kako!

Posetite danas

 • BELEF 2015

  Od 21. do 25. jula

  Beograd

   

 •  

  Pariz kroz vreme i umetnost

  Od 13. do 19. jula

  Galerija PROGRES

   

 • Izložba Gospodin Pavle Beljanski

  Do 31. jula

  Novi Sad

   

 • Izložba crteža i skulptura

  Do 19. jula

  Dom omladine, Beograd

   

 • Izložba Otisak vremena

  Do 14. jula

  Galerija Ulus

 • Izložba Kroz svet insekata Srbije

  Od 28.05. do 31.10. 2015.

  Prirodnjački muzej, Beograd

 • Tradicionalni murali Afrike

  Do 10. jula

  Muzej afričke umetnosti

photo

20 originalnih kućnih stepenica koje će vas oduševiti

Iako su stepenice tradicionalno deo kuće ili stana na čiji dizajn ne obraćamo previše pažnje, ovih 20 primera uveriće vas da to može biti najoriginalniji deo vašeg doma. Uživajte!

Video

Google otkriva da li se solarni paneli isplate na vašoj kući

Google je odlučio da mapira količinu sunčeve svetlosti koju prima svaki krov i tako pomogne ljudima da se odluče da li im se isplati da ulože novac u solarne panele.

photo

Inspirativne baštenske kućice

Baštenske kućice ne služe više samo za odlaganje alata i stvari koje retko koristimo ili nam je žao da bacimo. Širom sveta vlasnici pronalaze maštovite načine da osmisle pomoćne kućice u svom dvorištu, a ovo su neka od najkreativnijih rešenja.

photo

20 najlepših ulica na svetu

Svaki putnik zna da se duh nekog grada najbolje upoznaje lutanjem gradskim ulicama, a mi vam predstavljamo one koje pružaju veći užitak čak i od obilaska najpopularnijih turističkih znamenitosti.