photo

Trivago kancelarije – formula za poslovni uspeh

Kancelarije hotelskog pretraživača trivago.rs smeštene u nemačkom gradu Dizeldorf idealan su primer inovativnih dizajnerskih rešenja za poslovnih prostor koji inspiriše i predstavlja idealnu formulu za poslovni uspeh.

Photo

Špagete sa morskim plodovima

Ako ste ljubiteljI testenina i morske kuhinje, ukusne špagete sa morskim plodovima morate probati. Lake su za pripremu, a možete ih spremiti za samo 40 minuta.

Photo

Nagrađeni Bonaldi sto

Predstavljamo vam inovirani The Octa sto firme Bonaldi, nagrađen prestižnim“Good Design Award” priznanjem 2013. godinu. Pogledajte najnovije varijetete ovog stola prefinjenog dizajna.

photo

Novi Samsung BluRay kućni bioskop

Kompanija Samsung predstavila je novi BluRay kućni bioskop, pravu poslasticu za sve ljubitelje čistog i izuzetno kvalitetnog zvuka, koji od sada može i da se personalizuje u skladu sa potrebama korisnika. 

Posetite danas

 • (Est)etika nacionalizma

  Do 3. septembra

  Galerija Mikser Hausa

 • Ka idealu klasične lepote

  Do 20. septembra

  Galerija Artget KCB

   

 • Izložba Pariska kafanica

  Od 23. jula do 31. avgusta u Galeriji Artget.

 • Izložba Dobro došli u mezozoik

  Do kraja novembra

  Galerija Prirodnjačkog muzeja u Beogradu

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

Photo

Kako da gajite lavandu

Kada pomislimo na lavandu, obično su prve asocijacije Mediteran i leto, ali lavandu podjednako uspešno možete gajiti i i na svojoj terasi ili u bašti u našim klimatskim uslovima i tako uživati u njenom mirisu i prepoznatljivoj boji.

photo

Ljuljaška za stopala

Ma koliko vasa stolica ili fotelja bila udobna, sedenje za radnim stolom verovatno je najneudobnije mesto na kojem provodite svoje vreme. Pogledajte kako izgleda rešenje koje će vas oduševiti.

Photo

Kako da osvežite kuhinju sa malo novca

Ako želite da osvežite kuhinju, ne morate da izvodite krupne radove i ulažete mnogo novca. Nekada samo dobra ideja, volja i malo veštine mogu biti sasvim dovoljni. Pogledajte naše predloge.

photo

Vila koja ostavlja bez daha

Arhitekta Gvido Konstantino projektoivao je fantastičnu vilu smeštenu u kanadskom gradiću Oakvil i u isto vreme dizajnirao celokupan unutrašnji prostor koji joj je dao eleganciju i šik.