photo, video

Putinphone zapalio tržište

Putinizovana verzija smartfona iPhone 6 u titanijumskoj i zlatnoj varijanti zapalila je tržište za samo nekoliko dana nakon pojavljivanja, iako je za “patriotski telefon” potrebno izdvojiti čak 2.300, odnosno 2.880 evra.

photo

Inovativne šoljice za vrhunsko uživanje u kafi

Ako ste ljubitelji kafe, nove Deviehl šoljice holandskih dizajnera Andreasa Besa i Jonatana Štrausa će vas definitivno oduševiti, jer je svaka šoljica pravo remek-delo sačinjeno od 25 odvojenih komponenti.

photo

Katar gradi plutajuće hotele

Objava da će Katar biti domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. bila je ujedno i najava da slede prave arhitektonske egzibicije. Pogledajte jednu koja  je za sada među našim favoritima. 

Video

Najromantičnija bašta na svetu

Retke biljke, začarane ruševine i zvuk vodopada. Čak 1300 različitih vrsta biljaka, romantična atmosfera, utočište umetnika. Predstavljamo botaničku baštu Ninfa, proglašenu za najromantičniju baštu na svetu.

Posetite danas

 •  

  Izložba 50 umetnika

  Do 7. decembra 2014.

  Kuća Legata, Beograd

 • Izložba Gest u belom kvadratu

  Do 31. decembra 2014.

  Muzej savremene umetnosti Vojvodine

 • Izložba Prokleti rat

  Do 6. decembra 2014.

  Francuski kulturni centar

 • Izložba Srbija 1914.

  Do 15. januara 2015.

  Istorijski muzej Srbije

 • Crtežom na sliku 2014

  30. oktobar – 30. novembar

  Trg galerija 2, Novi Sad

   

 • Izložba Dobro došli u mezozoik

  Do kraja novembra

  Galerija Prirodnjačkog muzeja u Beogradu

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

Photo, Video

Prvi pametni kofer na svetu

Kada otkrijete šta sve može Bluesmart, biće vam jasno zašto uz ovaj kofer svako može da putuje pametno. Pogledajte simpatičan video i saznajte kako ovaj kofer rešava sve probleme savremenog putnika.

photo

Futuristički redizajn aerodroma Hejdar Alijev

Glavni grad Azerbejdžana bukvalno je procvetao zahvaljujući fantastičnim projektima, a poslednji u nizu je redizajn međunarodnog terminala Hejdar Alijev. 

photo

Napravite fantastičnu kućnu ljuljašku

Mali „uradi sam“ projekti sve su popularniji, a ovaj će vas posebno oduševiti, jer ćete u devet koraka moći da napravite kućnu ljuljašku o kojoj ste oduvek sanjali. 

photo

Enterijer iz zemlje čuda

Kada bacite pogled na fotografije ovog dupleksa na Vest Vilidžu bar na trenutak ćete odlutati u neku zemlji čuda ili u neki od filmova neprevaziđenog filmskog stvaraoca Volta Diznija.