PHOTO

Funkcionalna prizemna kuća za četvoročlanu porodicu (DETALJAN PLAN)

Predstavljamo vam detaljan plan prizemne kuće od 114 kvadratnih metara sa bazenom i prelepim vrtom. Njen glavni adut je funkcionalni enterijer namenjen potrebama četvoročlane porodice, a tu je i prostrani tavan za odlaganje stvari.

PHOTO

Transformišite žičanu kantu u moderan luster

Kreativnost se ne može potrošiti. Što je više koristimo to je više prostora za nove ideje. Stari diskovi, kutije i tegle u očima kreativca predstavljaju inspirativan materijal. Pogledajte kako da u pet koraka napravite moderan luster od žičane kante za smeće.

photo

Romantična večera iznad mora i džungle

Putovanje na Tajland trebalo bi da se nađe na svačijoj listi želja, a opuštanje među krošnjama  drveća sa čašom omiljenog pića u ruci i pogledom na bistru vodu Tajlandskog zaliva, moglo bi da zauzme visoko mesto na toj listi.

Stižu prvi plastični putevi

Holandija bi mogla da postane prva zemlja koja će za izgradnju puteva, umesto asfalta, koristiti recikliranu plastiku. Ukoliko odobre projekat, vlasti Roterdama će izdvajati manje novca za održavanje putne infrastrukture i znatno smanjiti zagađenje životne sredine.

Posetite danas

 • BELEF 2015

  Od 21. do 25. jula

  Beograd

   

 •  

  Pariz kroz vreme i umetnost

  Od 13. do 19. jula

  Galerija PROGRES

   

 • Izložba Gospodin Pavle Beljanski

  Do 31. jula

  Novi Sad

   

 • Izložba crteža i skulptura

  Do 19. jula

  Dom omladine, Beograd

   

 • Izložba Otisak vremena

  Do 14. jula

  Galerija Ulus

 • Izložba Kroz svet insekata Srbije

  Od 28.05. do 31.10. 2015.

  Prirodnjački muzej, Beograd

 • Tradicionalni murali Afrike

  Do 10. jula

  Muzej afričke umetnosti

Photo, Video

Prekrasne kolekcije roletni stigle i u Srbiju

Male dekorativne promene izuzetno su važne za celokupan izgled enterijera, a neretko mogu i da osveže ceo prostor. Nove linije roletni, odnedavno dostupne i kupcima u Srbiji, na najbolji način to  i dokazuju.

Video

Kako ugraditi unutrašnju roletnu za 15 minuta

Jedinstveni Pick&Click®sistem ugradnje koji je razvila kompanija VELUX omogućava vam da sami instalirate unutrašnje roletne u svom domu, i to za samo 15 minuta. 

photo

Napravite farbu za zid-tablu

Neobične zidove po kojima se piše kredom sigurno ste već viđali u modernim stanovima u magazinima ili na internetu. Ali, da li ste znali da farbu za zid veoma lako možete da napravite i sami?

photo

12 inspirativnih stilova za uređenje trpezarije

Ove prostorije nude sjajnu inspiraciju za opremanje i dekorisanje trpezarije, i to od tradicionalnih i formalnih do modernih i elegantnih. Predstavljamo vam 12 stilova među kojima ćete sigurno pronaći neki po vašoj meri.