Bajkovita Indonezija

"Smaragd ekvatora", "utočište bogova", "poslednji raj na zemlji". Mnogo je epiteta koje joj možete pripisati, ali jedna rečenica vernije je dočarava od svih drugih. To je mesto koje hrani dušu.

photo

Topla porodična kuća sa potkrovljem (DETALJAN PLAN)

Predstavljamo detaljan plan kuće idealne za porodicu sa dvoje dece koja voli topli ambijent i ušuškan dom, ali i život u potkrovlju.

photo

10 skrivenih mesta za skladištenje u domu 

Ako ste i vi jedni od mnogih koji uvek traže mesto više u svom domu za sve potrebne, ali i one manje potrebne stvari kojih se ne možete rešiti, pogledajte 10 kreativnih ideja i otkrijte skrivena mesta za skladištenje kojih se možda niste setili.

photo

7 trikova za dom bez stresa

Otkrivamo kako raščišćavanjem prostora, korišćenjem prirodnih materijala i "mekog" osvetljenja možete pretvoriti svoj dom u oazu mira jer, kako kaže stara izreka, "haos u sobi, haos u glavi".

Posetite danas

 • Izložba Moon bar

  Do 13. novembra 2016.

  New Moment, Beograd 

 •  

  Koncert: Konča Buika

  28. novembar 2016.

  Sava centar

   

 •  

  Koncert: Cristina Branco

  25. i 26. oktobar

  Bitef Art Cafe

   

 • 12. Kids Fest

  Od 23. do 30. oktobra

  Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš

 • Novi Sad - SAD

  22. i 23. oktobra

  Novi Sad

 •  

  Izložba Europe Now

  Do 2. novembra 2016. 

  Galerija BARTSELONA

 • GoetheFEST: Reality Bites

  Od 6. do 29. oktobra 2016.

  Beograd, Niš

Photo

Sjajan trik za osveženje zimske garderobe

Zimska garderoba je ponovo aktuelna, a svake godine u ovo vreme isti problem. Zbog dugog perioda stajanja ona dobija čudan ustajao miris.  

Photo

5 tehnoloških otkrića koja će uzdrmati svet

Ovih pet otkrića koja su doživela veliku prekretnicu u poslednjih godinu dana mogla bi da reše neke od najvećih problema sa kojima se čovečanstvo već decenijama suočava. I to veoma brzo. 

photo

Asko mašina za pranje sudova nagrađena iF Design nagradom

iF Design koji duže od pola veka dodeljuje priznanja za dostignuća u industrijskom dizajnu, ove godine je u kategoriji proizvoda za domaćinstvo dodelio prestižnu Home Style nagradu mašini za pranje sudova Asko kompanije Gorenje Group.

photo, video

Mikrohotel koji se može postaviti bilo gde

Sleepbox predstavlja inovativan koncept hotela čije se minijaturne sobe mogu iznajmiti na sat ili noć i mogu biti postavljene bilo gde.