Photo

Inovativne slavine Filipa Starka

Čuveni dizajner Filip Štark osmislio je elegantni ergonomski dizajn za nove Axor slavine, koje omogućavaju uštedu vode i prilagođavanje temperature, pa već predstavljaju pravi hit na tržištu. 

photo, video

Fascinantna gradska skupština u Seulu

Južnokorejski tim arhitekata na čelu s principalom Ju Kerlom iz arhitektonskog biroa iArch projektovao je novu gradsku većnicu u glavnom gradu Seulu, pravu arhitektonsku zvezdu glavnog grada Južne Koreje. 

Photo

Reciklirajte stare kofere

Otkrivamo nekoliko ideja za reciklažu starih kofera koje svi imamo negde u ostavi, a koje su smenili novi modeli, lakši za korišćenje. Pogledajte kako da ih preuredite i date im novu namenu.

Photo

Hotel Šeraton u obliku potkovice

Zavirite u impresivni hotel Šeraton u Kini, napravljen u obliku obrnute potkovice tako da impresionira sve goste – biznismene, mladence ili ljubitelje prirode i istorije, svejedno.

Posetite danas

 • Belgrade Design Week

  Od 6. do 11. oktobra

  Beograd

 • Izložba Henri Mur - grafičar

  Do 31. oktobra

  Narodni muzej u Beogradu

   

 •  

  Prvi festival kafe

  26. i 27. septembar

  Beograd, Ušće

   

   

 • Izložba Praznine

  Do 12. oktobra

  Galerija Matice srpske

   

 • Ka idealu klasične lepote

  Do 20. septembra

  Galerija Artget KCB

   

 • Izložba Dobro došli u mezozoik

  Do kraja novembra

  Galerija Prirodnjačkog muzeja u Beogradu

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

Photo

Rolnice od plavog patlidžana

Rolnice od patlidžana, kinoe i sira su zdravo i ukusno vegetarijansko jelo koje deca obožavaju zbog načina na koji se služi – u rolnicama. Pogledajte detaljan recept za ovo nesvakidašnje jelo.

Photo

Originalne vazne u bašti

Ako želite sasvim drugačiju dekoraciju u vašem vrtu, neobične saksije ili vazne okačite da vise i ukrasite ih raznobojnim cvećem. Ovakvi ukrasi privlačiće pažnju i svi će ih obožavati. Pogledajte naše predloge.

Video

Apple predstavio iPhone 6

Dugo očekivani iPhone 6 i iPhone 6 Plus konačno su doživeli svetsku premijeru, a sudeći prema rečima direktora kompanije Apple, ovi modeli najavljuju najveći tehnološki napredak iPhone-a do sada.

photo

Eko-kuće u krošnjama kanadske šume

Eko-odmaralište sa pet zvezdica E’terra Samara u Ontariju jedinstveno je naselje u krošnjama drveća koje se sastoji od 12 prelepih jednosobnih vila, sa kojih se pruža divan pogled na Džordžijski zaliv. Uživajte!