Photo

Zavirite u novi dom Ruperta Mardoka vredan 57 miliona dolara

Nikad do sada apartman u centru Njujorka nije prodat za sumu od 57 miliona dolara, ali to je bila cena za četvorospratni penthaus kod Medison parka koju je medijski mogul Rupert Mardok bio spreman da plati. 

Photo

Pet saveta za prolećno ulepšavanje balkona

Proleće je pravo vreme za oživljavanje balkona, koji tokom leta može biti idealan kutak za beg od gradske vreve. Stoga vam donosimo pet osnovnih saveta za prolećno ulepšavanje vašeg zelenog kutka.

 

Photo

Ukrasite Uskrs drugačije od drugih

Ako želite da ukrasite Uskrs drugačije od drugih, ako ne želite da vam praznična atmosfera svake godine izgleda isto, ili ste jednostavno rešili da ove godine sa porodicom uživate u originalnoj dekoraciji, ovo je pravi vodič za vas.

 

Photo

Grejne tkanine osvojile Red Dot nagradu za dizajn 2014.

Trame radijator koji je tradicionalne čelične grejne površine pretvorio u elegantne „grejne tkanine“ osvojio je jednu od najprestižnijih internacionalnih priznanja u polju dizajna. Pogledajte kako izgleda savršen spoj energetske efikasnosti i estetike.

Posetite danas

 • Izložba Unikatno oslikana jaja-ikone

  Etnografski muzej u Beogradu

  Od 14. do 27. aprila

   

 •  

  Izložba skulptura Živorada Ciglića

  Kombank Art hol

  3. april - 22. april

   

 •  

  Izložba Mihaela Milunovića

  Salon Muzeja savremene umetnosti

  4. april - 27. april 2014.

   

 • Salon arhitekture 2014.

  Muzej primenjene umetnosti

  26. mart - 30. april 2014.

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

Video, PHOTO

Kako preslikati fotografiju na drvo

Originalni pokloni ili savršeni ukrasi za kuću ne moraju biti ni zahtevni, ni skupi. Dovoljno je da izdvojite malo vremena, pratite uputstvo, i imaćete idealan poklon, detalj ili vrednu uspomenu.

photo

Najbolje iskorišćenih sedam kvadrata ikada

Zvuči neverovatno, ali arhitekta i dizajner Marko Pjeraci uspeo je da smesti trpezariju, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu u samo sedam kvadrata najmanje kuće u Italiji. Pogledajte fascinantno rešenje.

Photo

Energetski efikasne vile koje ostavljaju bez daha

Jedan od napoznatijih arhitekata današnjice dizajnirao je 45 energetski efikasnih vila u gradu Kunmingu koje jednostavno ostavljaju bez daha. 

video, Photo

Kako izgleda najluksuzniji krevet na svetu

Očekujte neočekivano. Tako bi u najkraćem mogao da se opiše krevet nove generacije italijanske kompanije HiCan koji čak ni najveće hedoniste ne ostavlja ravnodušnim.