photo

7 trikova za lakše krečenje enterijera

Krečenje doma ili samo jedne prostorije može biti iscrpljujuće, ali se upravo tako postiže najefektnija transformacija prostora sa malo novca. Ekspert za farbe Kristin Čuber otkriva najpouzdanije trikove.

photo

Nadrealna arhitektura Matiasa Junga

Nemački umetnik i grafički dizajner Matias Jung kreira fantastične svetove u kojima nadrealna arhitektura naseljava prostrane fotografisane predele.

photo

Izvrnuta pica od mocarele

Poznata "kraljica mocarele" kuvarica Rozana Marciale otkriva recept za savršenu picu koju možete pripremiti za samo 30 minuta.

photo

"Rascepljena kuća" u Kaliforniji

Jedinstvena kuća u  Kaliforniji, koju je kreirao "Kovac Design Studio", prava je poslastica za sve ljubitelje nesvakidašnje arhitekture. Vredna je čak 7,1 milion dolara i s razlogom nosi naziv "Rascepljena kuća".

Posetite danas

 • MISLITI FILM

  Do 14. novembra

  Galerija Podroom, Trg republike 5/-1

   

 • Imam najlepšu bradu u gradu

  15. novembar od 12.00 do 21.00

  Mikser Haus, Beograd

 •  

  diSTRUKTURA

  Do 14. novembra

  Likovna galerija, Knez Mihajlova 6

 • Izložba fotografija Neobična putovanja

  Do 14. novembra

  Galerija Artget, Trg Republike 5/I

photo

Peščana LED lampa

Inspirisana peščanim časovnicima, dizajnerka Danijel Trof kreirala je kolekciju LED lampi koju napaja isključivo energija generisana iz kretanja peska.

photo

20 ekstremno skupih stvari samo za bogate i slavne

Dobro je poznato da prava ulaznica u svet džet-seta nije samo novac, već i stil života koji često govori više od broja nula na bankovnom računu. Zato se istinska reputacija u tom svetu gradi uz pomoć ove Top 20 liste.

photo

15 najboljih zgrada na svetu za 2015.

Predstavljamo vam 15 zgrada koje su nagrađene za odvažan dizajn i inovativnost na osmom po redu Svetskom festivalu arhitekture, najvećoj proslavi arhitektonskih inovacija na svetu.

photo

Analogni sto-podsetnik

Studentkinja Koledža za umetnost i dizajn u Mineapolisu Kirsten Kamara kreirala je sto sa jednim kilometrom belog papira koji može da zabeleži sve kreativne ideje, poruke ili podsetnike.