PHOTO

Ukrasite uskršnja jaja dekupaž tehnikom

Bliži se Uskrs. Pravo je vreme da se pripremite za farbanje jaja. Predlažemo vam da uskršnja jaja ukrasite dekupaž tehnikom i napravite remek dela, kojima ćete izmamiti uzdahe ukućana i gostiju.

Photo

Pripremite potkrovlje za sva godišnja doba

Ako još niste sredili svoje potkrovlje onako kako ste oduvek želeli, sada je pravi trenutak. Iskoristite aktuelne promo vaučere i ušuškajte svoj omiljeni kutak.

photo

Sofa Move osvojila Red Dot Design nagradu za 2015.

Sofa Move koju je prošle godine dizajnirao Frančesko Rota za kompaniju Paola Lenti, osvojila je "Red Dot" nagradu za 2015. godinu u kategoriji dizajn proizvoda, i to u konkurenciji skoro 5.000 kandidata iz celog sveta.

 

PHOTO

Sedam "nepoznatih" arhitektonskih čuda

Zaboravite na Tadž Mahal i Koloseum – najimpresivnije svetske građevine skrivene su od očiju javnosti. Predstavljamo vam listu arhitektonskih čuda koja, prema preporuci BBC-a i sajta Quora.com, čekaju da ih otkrijete.

Posetite danas

 • Veliki rat i mali čovek

  Do 15. aprila 

  Etnografski muzej u Beogradu

 • Izložba vodenih kristala

  Do 18. marta

  Galerija G12 HUB

 • Dela Joškina Šiljana

  Do 22. marta

  Umetnički paviljon Cvijeta Zuzorić

 •  

  Fotografije Aleksandra Antonijevića

  Od 13. do 21. marta

  Galerija Progres

photo

Ekskluzivni retro šporeti

Šporeti na drva nisu izgubili svoj šarm i vraćaju se u naše domove sa vrhunskom tehnologijom i neodoljivim savremenim dizajnom. Predstavljamo vam četiri modela koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Photo

Prizori od kojih zastaje dah: Najlepše panorame sveta

Kada tim od 12 vrhunskih fotografa skoro celu deceniju fotografiše panorame najlepših mesta na svetu i uslika više od 230 čarobnih lokacija, rezultat su prizori od kojih bukvalno zastaje dah.  

Photo

Dodeljene nagrade 37. Salona arhitekture

Gran pri 37. Salona dodeljen je grupi arhitekata za delo Kuća na Kopaoniku, a među nagrađenima u pojedinačnim kategorijama našli su se i arhitekta Vladimir Lojanica, Jovan Mitrović, studio Petokraka...

Photo

Dobre navike i hrana za mršavljenje

Da je teško smršati znaju svi koji su pokušali. Zato vas nećemo zavaravati "lakim", "najlakšim", "brzim", "najbržim" ili "metodama bez ikakvih odricanja". Otkrivamo vam šta treba da jedete više, šta manje, a šta nikako!