Photo

Deset zgrada sa najlepšom panoramom na svetu

Vodimo vas na mesta na kojima od savršenih panorama jednostavno zastaje dah. Pogledajte kako izgledaju najlepši krovovi širom planete sa kojih se pruža savršen pogled.

photo

Najuže kuće na svetu

Arhitekti su vekovima uklapali male i uske kuće na najneverovatnija mesta u kojima su jedva mogle da stanu. Pogledajte šest originalnih rešenja širom sveta koja će vas oduševiti.

Photo

Dekorišite dečiji radni kutak

Na početku svake školske godine đacima je potrebno mnogo stvari, a veliki broj možete vrlo lako da izradite i sami. Pomozite deci da organizuju svoj radni prostor što praktičnije i korisnije, jer će tako i novi uspesi biti bliži.

photo

Neobična arhitektura za školsku zgradu

Arhitektonski biro Architecture Paradigm projektovao je zgradu Myra u kojoj je smeštena poslovna škola koja je odmah privukla pažnju tehničkog sveta. Pogledajte i zašto.

Posetite danas

 • (Est)etika nacionalizma

  Do 3. septembra

  Galerija Mikser Hausa

 • Ka idealu klasične lepote

  Do 20. septembra

  Galerija Artget KCB

   

 • Izložba Pariska kafanica

  Od 23. jula do 31. avgusta u Galeriji Artget.

 • Izložba Dobro došli u mezozoik

  Do kraja novembra

  Galerija Prirodnjačkog muzeja u Beogradu

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

photo

Trivago kancelarije – formula za poslovni uspeh

Kancelarije hotelskog pretraživača trivago.rs  idealan su primer inovativnih dizajnerskih rešenja za poslovnih prostor koji inspiriše i predstavlja idealnu formulu za uspeh.

Photo

Špagete sa morskim plodovima

Ako ste ljubiteljI testenina i morske kuhinje, ukusne špagete sa morskim plodovima morate probati. Lake su za pripremu, a možete ih spremiti za samo 40 minuta.

Photo

Nagrađeni Bonaldi sto

Predstavljamo vam inovirani The Octa sto firme Bonaldi, nagrađen prestižnim“Good Design Award” priznanjem 2013. godinu. Pogledajte najnovije varijetete ovog stola prefinjenog dizajna.

photo

Novi Samsung BluRay kućni bioskop

Novi BluRay kućni bioskop prava je poslastica za sve ljubitelje čistog i izuzetno kvalitetnog zvuka, koji od sada može i da se personalizuje u skladu sa potrebama korisnika.