photo

VELIKA JESENJA AKCIJA: Ugradnja VELUX prozora na poklon

Iskoristite veliku jesenju akciju i dočekajte zimu bezbrižni jer vam VELUX sve do kraja novembra poklanja vaučer za ugradnju prozora u vrednosti od 3.500 dinara. Pripremite svoj dom za zimu!

 

VIDEO

Pariz iz perspektive belorepog orla

Pogledajte sjajan snimak iz perspektive belorepog orla koji se vinuo u visine sa vrha Ajfelovog tornja i doneo nam neverovatne kadrove zabeležene Sony HDR -AZ1 Action Mini kamerom. 

photo, video

Prvi automobil s pogonom na slanu vodu

Prvi automobil s pogonom na slanu vodu koji razvija brzinu i do 350 km/h dobio je i zvanično odobrenje od EU za testiranje na javnim putevima i tako najavio pravu revoluciju u automobilskoj industriji.

video

Minipresso: Aparat za espreso u svakom trenutku

Ljubitelji espresa  od sada ne moraju da se odriču uživanja u svojoj omiljenoj kafi ni kada odlaze na planinarenje, kampovanje, vožnju čamcem ili bilo koju drugu aktivnost tokom koje je do sada svež espreso u svakom trenutku bio nezamisliv.

Posetite danas

 • Belgrade Design Week

  Od 6. do 11. oktobra

  Beograd

 • Izložba Henri Mur - grafičar

  Do 31. oktobra

  Narodni muzej u Beogradu

   

 • Izložba Praznine

  Do 12. oktobra

  Galerija Matice srpske

   

 • Izložba Dobro došli u mezozoik

  Do kraja novembra

  Galerija Prirodnjačkog muzeja u Beogradu

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

photo

Biblioteka koja je dobila najveću svetsku nagradu za 2014.

Biblioteka poznatog arhitekte Marsia Kogana osvojila je prvu nagradu na Svetskom festivalu unutrašnje arhitekture za enterijer maloprodajnog prostora. 

photo

Neodoljivi burito sa piletinom

Probajte neodoljivi burito sa piletinom i uverite se zašto je ovaj specijalitet meksičke kuhinje postao jedan od najomiljenijih na svetu.

Photo, Video

Dolče vita na Azurnoj obali

Čija je? Ko ovde stanuje? Posle nebrojeno telefonskih poziva i čuđenja odakle mi broj telefona, dobila sam pravo ulaza u vilu. I 45 minuta vremena da je razgledam.

photo

Kako sačuvati drvo u enterijeru (najpotpuniji vodič do sada)

Predstavljamo najpotpuniji vodič za održavanje drvenog nameštaja i površina u enterijeru, i to u vidu praktičnih saveta za rešavanje osam najčešćih problema.