Photo

Ukrasite Uskrs drugačije od drugih

Ako želite da ukrasite Uskrs drugačije od drugih, ako ne želite da vam praznična atmosfera svake godine izgleda isto, ili ste jednostavno rešili da ove godine sa porodicom uživate u originalnoj dekoraciji, ovo je pravi vodič za vas. Predstavljamo vam originalne ideje za ukrašavanje jaja, najzanimljivije ukrase i aksesoari, ali i savete za elegantno dekorisanje trpeze.

 

Photo

Grejne tkanine osvojile Red Dot nagradu za dizajn 2014.

Trame radijator koji je tradicionalne čelične grejne površine pretvorio u elegantne „grejne tkanine“ osvojio je jednu od najprestižnijih internacionalnih priznanja u polju dizajna. Pogledajte kako izgleda savršen spoj energetske efikasnosti i estetike.

Video, PHOTO

Kako preslikati fotografiju na drvo

Originalni pokloni ili savršeni ukrasi za kuću ne moraju biti ni zahtevni, ni skupi. Dovoljno je da izdvojite malo vremena i truda, pratite naše uputstvo, i imaćete idealan poklon, ukrasni detalj ili vrednu uspomenu na kojoj će vam svako zavideti.

photo

Najbolje iskorišćenih sedam kvadrata ikada

Zvuči neverovatno, ali arhitekta i dizajner Marko Pjeraci uspeo je da smesti trpezariju, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu u samo sedam kvadrata najmanje kuće u Italiji. Pogledajte fascinantno rešenje.

Posetite danas

 • Izložba Unikatno oslikana jaja-ikone

  Etnografski muzej u Beogradu

  Od 14. do 27. aprila

   

 •  

  Izložba skulptura Živorada Ciglića

  Kombank Art hol

  3. april - 22. april

   

 •  

  Izložba Mihaela Milunovića

  Salon Muzeja savremene umetnosti

  4. april - 27. april 2014.

   

 • Salon arhitekture 2014.

  Muzej primenjene umetnosti

  26. mart - 30. april 2014.

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

Photo

Energetski efikasne vile koje ostavljaju bez daha

Jedan od napoznatijih arhitekata današnjice dizajnirao je 45 energetski efikasnih vila u gradu Kunmingu koje jednostavno ostavljaju bez daha. 

video, Photo

Kako izgleda najluksuzniji krevet na svetu

Očekujte neočekivano. Tako bi u najkraćem mogao da se opiše krevet nove generacije italijanske kompanije HiCan koji čak ni najveće hedoniste ne ostavlja ravnodušnim. 

Photo

Unikatni domaći nameštaj sa dušom

Unikatni nameštaj HOOKL und STOOL već je uzdrmao domaću dizajn scenu, a KUĆA STIL vam ekskulzivno predstavlja najnovije komade novog srpskog brenda. 

 

Photo

Najviša vertikalna bašta na planeti

Najviša vertikalna šuma koju je svet do sada video podiže se na ostrvu Šri Lanka u Radžagiriji. Imaće čak 46 spratova, 164 apartmana i već je proglašena pionirom samoodrživih sistema na ovom ostrvu.