photo

Elica neprikosnovena na tržištu aspiratora

Posle priznanja iF Design Award za 2015. godinu, inovativni aspirator kompanije Elica osvojio je i Red Dot Award nagradu za dizajn i tako potvrdio dominantnu poziciju na tržištu aspiratora.

Photo

Portugalska umetnost u pariskom enterijeru

Portugalski umetnik Filip Paskva živi u zapadnom delu Pariza u stanu u kome umetnička dela i impresivan dizajn stvaraju izuzetno zanimljivu atmosferu. Otvaramo vam vrata ovog kreativnog doma. 

photo

10 najskupljih knjiga na svetu

Iako će već spisak deset najskupljih knjiga ikad prodatih za mnoge biti pravo iznenađenje, ono što je sa nekima od njih urađeno nakon kupovine biće još veće. Naš favorit bez premca – Bil Gejts.

photo

Top 20 misterioznih mostova

Mostovi zadivljujućih istorija, mitskih priča i čudesnog izgleda oduvek su privlačili ogromnu pažnju, a ovih 20 su od nastanka do danas s razlogom bili predmet predmet neobičnih verovanja, legendi i obožavanja.

Posetite danas

 • 37. Salon arhitekture

  Do 30. aprila

  Muzej primenjene umetnosti

 • Art tura na aerodromu

  Do 24. maja

  Aerodrom Nikola Tesla

 • Tradicionalni murali Afrike

  Do 10. jula

  Muzej afričke umetnosti

 • Veliki rat i mali čovek

  Do 15. aprila 

  Etnografski muzej u Beogradu

 • Wonderlab

  Do 30. aprila

  Novi Sad

   

 • Zbirka čudesa

  Do 30. aprila

  Institut Servantes

 • IV Bijenale akvarela malog formata

  Do 30. aprila

  Galerija SKC

Photo

Dr. Oz: 3 trika za energiju tokom celog dana

Jedan od najpoznatijih američkih doktora otkriva tri jednostavna trika koja će vam omogućiti da dostignete i zadržite kvalitetan nivo energije tokom celog  dana. 

Video

Prva pametna posteljina na svetu

Kada vidite šta sve može prva pametna posteljina na svetu, biće vam jasno zašto će u moru pametnih uređaja i tehnologija ova ipak privući posebnu pažnju. 

Photo

Proglašeni dobitnici Sony World Photography nagrada za 2015.

Stručni žiri najvećeg svetskog fotografskog takmičenja proglasio je dobitnike Sony World Photography nagrada za 2015. godinu.

photo

6 kreativnih uzglavlja za krevet

Predstavljamo šest interesantnih alternativa za tradicionalno uzglavlje za krevet koje će vam sigurno privući pažnju i uneti boju, interesantnu teksturu i  novu atmosferu u vašu spavaću sobu.