Photo

Predstavljamo nove nade srpskog dizajna (1)

Ovi mladi ljudi pravi su dokaz da srpska dizajnerska scena ima mnogo toga da ponudi u budućnosti. Predstavljamo vam neke od izlagača na ovogodišnjoj izložbi 100% Future Serbia u okviru Beogradske nedelje dizajna.

photo

Top 6 najstrašnijih mesta na svetu

Ako se pitate kako izgledaju mesta od kojih vas bukvalno obuzima jeza, definitivno treba da pogledate našu Top 6 listu, upečatljive priče i prizore od kojih zastaje dah. Uverite se i sami.

Ekološka kuhinja budućnosti

Futuristička kuhinja pod nazivom donosi revolucionaran obrt u načinu prerade otpada i tečnosti u kuhinji, a istovremeno ispunjava sve vaše uobičajene potrebe u kulinarskom kutku doma.

Photo, Video

Mauzolej vanvremenskog dizajna

Pogledajte kako su čuvene arhitekte studija "HGA“ preuredile memorijalni mauzolej u Mineapolisu, izgrađen daleke 1871. godine. Na temeljima duge tradicije ova zgrada sećanja postala je vanvremensko arhitektonsko delo.

Posetite danas

 • Izložba Sakari Viika

  31. oktobar – 6. novembar

  Velika galerija, KC Grad

 • Crtežom na sliku 2014

  30. oktobar – 30. novembar

  Trg galerija 2, Novi Sad

   

 • Izložba grafika Milke Vujović

  29. oktobar – 11 novembar

  Galerija ULUS, Beograd

 • Izložba Henri Mur - grafičar

  Do 31. oktobra

  Narodni muzej u Beogradu

   

 • Izložba Dobro došli u mezozoik

  Do kraja novembra

  Galerija Prirodnjačkog muzeja u Beogradu

   

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

photo

Dom kao scenografija

Španski glumac, pisac i režiser Gustavo Salmeron osmislio je pravu scenografiju u prostoru u kome živi. Pogledajte neodoljivo kreativan loft veličine 180 kvadrata na kojem mu zavide i najbogatiji Madriđani.  

Photo

9 sjajnih trikova za dekoraciju enterijera biljkama

Postoje male stvari kojima možete da napravite velike promene u svom domu, a mi vam otkrivamo sjajne trikove koji će vaš enterijer učiniti neponovljivim i zanimljivim samo uz pomoć biljaka.

photo, VIDEO

Oslobodi inspiraciju uz dva nova Yo D'Oro ukusa

Ukus i kvalitet koji dolazi od  Yo D’Oro napolitanki iz Bambija je uvek tu da inspiriše, a od ove jeseni Yo D’Oro porodica je bogatija za još dva nova člana. 

 

Photo, Video

10 najopasnijih puteva na svetu

Već na prvi pogled fotografije i snimci sa ovih drumova izazivaju strah jer je za vožnju po njima potrebna i hrabrost i umeće i sreća. Predstavljamo vam deset najstrašnijih puteva na svetu.