photo

20 kuhinjskih trikova koje morate znati

Ove kuhinjske tajne i trikove nećete pronaći ni u jednom kuvaru. A otkriće vam kako da spasete zagorelo jelo, produžiti svežinu voću i povrću, očistite zagoreli tiganj, čak i kako da žilavo meso učinite ukusnim. I još mnogo, mnogo toga...

photo

Nameštaj i lampe napravljeni od aviona

Beogradski Technologic studio odlikuje potpuno nove tendencije na domaćem tržištu jer je svaki komad njihovog nameštaja i lampi u potpunosti napravljen od delova aviona Daglas DC-9 i Boinga 737. 

photo

Tri sjajne ideje za uređenje manjih stanova

U dizajnu, kao i u životu, veće ne znači uvek i bolje. Kod malih stanova karakterističnim za urbane sredine mnogo je bitnije šta ćete uraditi sa prostorom koji vam je na raspolaganju, nego koliku površinu on zauzima. 

photo

Arhitektonski biser u Dubaiju

Ako ste mislili da arhitektura Dubaija posle tolikih fantastičnih građevina više nema načina da nas fascinira, pogledajte kako izgleda najnoviji biser arhitekture i budući simbol ovog grada. 

Posetite danas

 • Izložba slika slikara Bajića

  Od 15. januara do 15. februara

  Galerija Radio-televizije Srbije

 • Izložba reljefnih ornamenata

  24. februar u 18.00

  Galerija RTS

   

 • Izlozba fotografija CUBAZ

  Od 29.januara do kraja februara

  Galerija Instituta Servantez

 • Izložna Rat i plakat

  Do 28. februara

  Muzej primenjene umetnosti

 • Veliki rat i mali čovek

  Do 15. aprila 

  Etnografski muzej u Beogradu

 • Obilazak Narodnog muzeja

  Svake nedelje od 10 do 14 časova

  Prijave: 060/8075035  

VIDEO TUTORIJAL

Napravite "veselu" mini galeriju na zidu

Izaberite jedan zid ili kutak u domu i oplemenite ga veselim dezenom. Sledite upustva iz video tutorijala i napravite galeriju koja će vam mamiti osmeh na licu uvek kad je pogledate.

Testirajte staro seme

Pripremite svoju baštu za proleće. Pre nego što nabavite novo seme za sadnju bilo bi dobro da proverite staro. Testiranje semena nije teško, može se obaviti u kućnim uslovima, a štedi i novac i vreme.

photo

Toplo-hladna zimska poslastica

Ako ste raspoloženi da spojite različite ukuse, začine i teksture verovatno ćete se oduševiti ovom zimskom poslasticom. Pogledajte kako da napravite toplo-hladni slatkiš sa kuvanim voćem i sladoledom.

photo, video

Prestižna nagrada za transparentnu slavinu Axor Starck V

Transparentna slavina Axor Starck V, koju je dizajnirao Filip Stark osvojila je prestižnu nagradu Wallpaper Design Awards 2015.